5 thoughts on “ijsland 2

 1. Getver gotver

  Trekt ie nu wel de close-ups van zijn lief tegenlicht zekerst. Wouter, je hebt op je D70 zo’n flitsje. Je zou kunnen zeggen dat dat ding niet veel zaaks is, maar als je hem 1 stop laat onderbelichten, kun je daar perfect gezichten tegenlicht mee oplichten. Allez, terug naar Ijsland en al die foto’s herdoen!

  Ik ga nu vlug in mijn loden koffer kruipen, want er begint hier een zwart gat te zwellen.

 2. @ karl
  mja, nie makkelijk
  heb een aantal van die close-ups ook met flits in mijn archief zitten maar die zijn zo artificieel belicht dat je precies de indruk krijgt dat astrid er achteraf is opgeplakt .. ook nie de bedoeling uiteraard.

  en den sb600 op reis meesleuren zie ik nie zitten .. nu al te veel gedoe met de lenzen.

 3. Nog vlug even reageren, want dat zwart gat begint hier aan mijn tenen te zuigen…

  Daarom ook dat ik schrijf: stel je flits 1 stop minder sterk in dan nodig. In real life is dat ook bekend als halve kracht. Je kunt dat normaal gezien wel doen. Effe het boekie opsnorren.

  Allez, af, zwart gat, af…

 4. Hoi Karl, hoi schatteke,
  blijkbaar ben i (of mijn close-ups) hier het onderwerp van discussie ben. Dat is dan ook weer niet de bedoeling hé 😉

 5. Och, ze noemt me schatteke…. katzwijm…

  ben hier terug. Wass ist passiert?

  Ach ja, close ups. Nee mijn beste Astrid. We waren al zolang aan het uitzien naar de eerste beelden van Wouters verovering dat de in donkerte gehulde foto’s van je lief snoetje wat tegenvielen, terwijl dat snoetje daar voor niks tussenzit, uiteraard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *